keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Makeat sushit - sushikarkit!
Väkertelin viime viikonloppuna makeita susheja irtokarkeista. Ihan hauskaa pientä näpertelyä ja vieraatkin yllättyivät. Tässä on vain luovuus rajana! Toki karkkivalikoimakin vaikuttaa. Itse kiersin ainakin neljä ruokakauppaa ja kaksi karkkikauppaa etsiessäni Snöreneitä. Ne ovat sellaisia narumaisia punaisia karkkeja. On niitä tainnut mustanakin olla. Ei näköjään löydy mistään, mutta ehkäpä ruotsinlaivalta. Nyt ei ollut aikaa sinne lähteä karkkien perään, joten piti vain keksiä jotain muuta tilalle. Irrotin lakritsimatosta suikaleita ja käytin niitä kalakarkkien solmimiseen.


Näistähän voi keksiä vaikka minkälaisia, sillä karkkeja on kaupat pullollaan. Leikkelin hieman irtokarkkeja saadakseni sopivia paloja ja muotoja. Valkoiset vaahtokarkit saivat toimia riisinä. Lakritsimatto toimi tosiaan nyörinä ja loput siitä kiedoin vaahtokarkkien ympärille. Niissä sain kyllä käyttää apuna hammastikkuja, jotta pysyivät rullalla. Piti vain muistaa vieraita varoittaa! 


Makeaa loppuviikkoa kaikille! 

Tervetuloa myös facebook sivuilleni seuraamaan juttujani : Kotona ja kaupungilla -facebookissa!

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ovat kyllä tosi hauskoja. Idea ei ole omani vaan olen näitä nähnyt netissä ja olen jo kauan halunnut näitä tehdä - nyt sain aikaiseksi! =)

   Poista
 2. miten monta kuvaa voi ottaa samasta asetelmasta :DD Hauska idea, voisin joskus kokeillakkin!

  virvasway.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, innostuin vähän kuvaamisesta - kuten yleensäkin! =D Noita on ihan kiva väkerrellä jos pienestä askartelusta tykkää.

   Poista
 3. Eipä miten hieno idea! Tuon vois toteuttaa johonkin illanistujaisiin, varsinkin kun sanon yöks kaikille raaoille fisuille ja limaisille äyriäisille! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu, sushit ovat usein sellaisia, että niitä joka rakastetaan tai inhotaan =D Tässä on versio, joka sopii kaikille!

   Poista

Ihanaa jos saan lukea kommenttisi jutusta!