sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Viikonloppu isovanhemmilla



Me olimme isännän kanssa pari täyttä päivää Tallinnassa torstaista perjantaihin. Viime postauksessa kerroinkin, että 2v. poikamme jäi ekaa kertaa yökylään. Hän oli Fammon ja Fafan luona. Sieltä löytyy myös hänen hyvä ystävänsä Goofy-hauva. Me vanhemmat saimme rentoutua kauniissa Tallinnassa kierrellen ja syöden hyvin. Hyödynsimme myös hotellin allasosaston palvelut. Kerron matkasta lisää eri postauksessa.

Miten taaperon eka yökyläily sitten sujui? No oikein hyvin (ihanaa!). Aamulla hän oli kyllä vähän itkenyt, kun sängyssä ei ollutkaan vieressä äiti vaan Fammo. Fammo hoisi tilanteen hyvin ja ihmettely meni ohi. He olivat leikkineet paljon autoilla, koiran kanssa ja kävivät leikkipuistossa. Fammo oli tehnyt riisipuuroa, jota taapero rakastaa ja oli syönyt hyvin sitä.

Välillä oli kysytty mamman ja pappan perään, mutta ei sitten sen enempää onneksi ikäväänsä ainakaan näyttänyt. Kaikki oli siis sujunut hyvin!


 Me saavuimme myöhään perjantaina mieheni vanhempien luokse. Poika oli jo nukkumassa. Kävin antamassa pusun otsalle ja vähän siinä häntä ihailin.

Lauantaina oli kaunis päivä ja kävimme Tammisaaren kävelykadulla sekä torilla katselemassa ja shoppailemassa. Kävelykadulla on kiva lelukauppa, jossa oli Olof ja Elsa. Poika ei vain oikein innostunut poseeramisesta. Siellä olisi saanut myös kasvomaalauksia. Me löydettiin kiva Cars-tabletti ja RyhmäHau-aurinkolasit. Ne tulivatkin tarpeeseen, sillä lähdetään ensi kuussa Kanarialle. Ne olivatkin jo kovasti käytössä. Tosin sisällä. Itselleni löysin pari kivaa paitaa edullisesti.


Sunnuntai oli vieläkin kauniimpi päivä. Olimme yhdessä taaperon ja Fammon kanssa kävelyllä ja kävimme Leijonapuistossa leikkimässä. Se on Tammisaaren suosituin leikkipaikka. Viikonloppuna tuli myös nautittua hyvistä ruoista anopin patojen äärelllä. Nautittiin myös Tallinnan tuliaisia.

Myös pihalla leikittiin ja taapero innoissaan heitti palloa ja keppejä Goofylle.


Kauniit päivät päättyivät kauniisiin auringonlaskuihin. Miten teidän viikonloppu sujui?


4 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! :) Itselläni ollut vähän kuumetta nyt viikonloppuna, mutta eiköhän tästä vielä nousta :D

    thiiamariiatm.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)

      Voi että, toivottavasti olet jo parantunut!
      Täytyykin käydä kurkkaamassa blogiasi! Kiva, kun vierailit täällä :)

      Poista
  2. Kauniita kuvia! Teidän viikonloppu kuulostaa oikein mukavalta. Ihanaa, että pääsitte yhdessä reissuun! Ja että yökyläily sujui hyvin :) Me oltiin viikonloppuna juhlimassa miehen bändikaverin pyöreitä synttäreitä. Tultiin jo tuhkimoksi kotiin, mutta aikamoista oli jättää lapset kotiin, taapero ensimmäistä kertaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!

      Oli kyllä tosi kiva viettää välillä vain kahden keskistä aikaa ja syödä ulkona ilman lapsen vahtimista :)

      Joskus se napanuora on katkaistava, nyyh! <3

      Poista

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!